Anasayfa Blog Antalya Eşya Deposu-Depo

Antalya Eşya Deposu-Depo

Son Güncelleme: 10 Şubat 2023

Antalya Eşya Deposu

Antalya Eşya Deposu Firması, Antalya Eşya Deposu Borabey Depo olarak 2007 yılından bu yana sizlere yüksek güvenlikli hizmet vermekteyiz. Eşya depolanmadan önce bilmeniz gereken hususlar. Eşyalarınızı ne zaman bi depoya koyacağınızı tam olarak planlayamaya bilirsiniz. Can sıkıcı durumların önüne geçmek için dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Eşyalarınızı bir süreliğine muhafaza etmeniz gerekebilir yeriniz kısıtlıdır iş yeriniz olsun, eviniz olsun yada kişisel özel eşyalarınız da olabilir, ya da bir mağazanız vardır depolama alanınız yeterli değildir bu gibi durumlarda uzman ekibimiz ve yüksek donanımlı vip odalarımızla ile sizlere yardımcı oluyoruz.

Lojistik sürecin en önemlisi depolamadır. Eşyalarınıza bi depo bulmak çok maliyet gerektiren bir durumdur normalde, hem güvenlik yeterlimi bilemezsiniz hem eşyalarınıza bir şey olacak mı korkusu ile tam bir karar veremezsiniz. Eşyalarınız belli bir süreliğine mi kalacak yoksa tadilat olan eviniz, iş yeriniz için mi bırakacaksınız buna iyi bir şekilde karar vermek sizin maliyet açısından kazançlı olmanızı sağlar.

Antalya Eşya Deposu Firmaları


Antalya Eşya Deposu Firmaları pek çok nakliye firması kısa ve uzun vadeli olarak küçüklü büyüklü depolama alanı hizmeti vermektedir ama bu sizi yanıltmasın sizin için en önemlisi Borabey depo gibi yüksek donanımlı ve size en iyi şartları sunan bir firma olmasıdır. Ürünlerinizi dikkatli ,hızlı ve pratik bir şekilde paketleme bulunduğu yerden alma taşınma ve yerleştirme işlemleri yaptığımız temel hizmetlerdir. Eşyalarınız taşındıktan sonra istediğiniz zaman ulaşma ve sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Sigorta konusunda size gerekli tüm bilgileri sizinle karşılık ve yazılı olarak konuşarak sizi bilgilendireceğiz. Depolayacağınız eşyaları sözleşmenize mutlaka ek yapın, firma ile birlikte tutanak olarak sözleşmenize ekleyin, Titiz çalışma için kolileri nizi numaralandırın ve hangi kolide hangi eşyanız olduğunu belirleyerek onuda sözleşmenize dahil edin, eğer isterseniz fotoğraflarla da sözleşmenizi destekleyebilirsiniz. Yaşayacağınız herhangi bir olumsuzlukta elinizde hepsinin bulunması işinizi daha kolaylaştıracaktır. Kendiniz gelip görüp daha sonra karar verin biz merdiven altı rutubetli ,nemli bir kömürlükte eşyalarınızın nerde kalacağı belli olmayan bir yer değiliz. Yaklaşık bin beş yüze yakın konteynırlarımız ile yüksek korumalı profesyonel bir şirketiz. Eğer isterseniz cep telefonunuzdan dahi eşyalarınızın durumunu kontrol edebilirsiniz.

Antalya Eşya Deposu Fiyatları

Antalya Eşya Depolama Fiyatları konusunda firmamız siz değerli müşterilerimize en uygun depolama fiyatlarıyla hizmet vermektedir. Firmamızdan Depolama fiyatı almak için iletişim seçeneklerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Eşya Depolama Nasıl Yapılır ?

Eşya depolama nasıl yapılır : Eşya depolama alanında öncelikle olması gereken ilk husus karşılıklı güvendir.Taktir edersiniz ki güven olayı eşya depolama alanında hem müşteri açısından hem de firma açısından çok önemlidir. Sizin için değerli olan eşyalarınızı evinizde koyabileceğiniz, muhafaza edebileceğiniz yeriniz olmadığında devreye biz eşya depolama firması olarak giriyoruz. Öncelikle bize güvenmeniz açısından sizi tatmin edecek hususlar uygulamaktayız. Bunların başında ilk yapmamız gereken belirlediğiniz eşyanızı eksper tarafından fizibilite edilerek raporlandırmak. Fizibilite raporu ile değerlendirilen eşyalarınız öncelikle karşılıklı sözleşme yapılarak güvence altına alınmaktadır.

Güvence altına alınan eşyalarınız sigortalanarak başına herhangi bir durumun gelmesi engellenmektedir. Eşyalarınız taşınırken, paketlenirken, veya konteynırlarınıza yerleştirilirken zarar görmesi, kırılması, çizilmesi durumunda sigortalama işlemi devreye girmektedir Sigortalama işlemi Antalya eşya depolama firmaları arasında çok yaygın değildir. Sigortalama yapan firmalara güvenebilirsiniz.

Eşya Deposu Antalya Firmaları

Eşya deposu Antalya firmaları arasında yer alan firmamız Daha sonra Eşyalarınız verilen adresten son derece düzgün bir şekilde zarar görmeyecek şekilde, paketlenerek, korunaklı kolilerimize yerleştirilir. Yerleştirilen kolilerimiz son model araçlarımız ile Eşya depolama alanımıza getirilerek kiraladığınız eşya deponuza yerleştirilir. Antalya eşya depomuzun 1 odası 15m3’tür

Antalya Eşya Deposu Konterner Ölçüleri


Oda Ölçüleri Yükseklik 2.65 Derinlik: 2.50 Eni:2.45 dir. Eşya depolarımız 7/24 güvenlik kameralarımız ile kaydedilerek, güvenlik firmamız tarafından takiplenmektedir. Dilediğiniz taktirde eşyalarınızı sizde evinizden kameralarınız ile takipleyebilirsiniz..

Eşya depolama alanında uzman bir kadroya sahip olduğumuzu tecrübemiz ve referanslarımız ile ispatlamış bulunmaktayız. 2007 den beri işimizi severek yapıyoruz. Antalya eşya depolama firması olarak son derece işinde uzman profesyonel bir ekibe sahip olmaktan gururluyuz.

Eşya Depolama Nasıl Yapılır ?

Eşya Depolama Firması Telefon Numarası:0542 651 50 42 & 0242 346 50 42

Eşyalarınızın sizin için kıymetli olduğunun farkındayız. Bu hususta her türlü önlemi alarak sizin gönlünüzü rahat tutmayı hedefliyoruz.
Eşyalarınız evinizdeymiş gibi hissedeceksiniz.