Anasayfa Blog Kiralık Eşya Depolama Hizmetleri & Kiralık Eşya Depoları

Kiralık Eşya Depolama Hizmetleri & Kiralık Eşya Depoları

Son Güncelleme: 31 Mayıs 2023

Kiralık Ev Eşyası Depolama Hizmetleri

Değerli müşterilerimiz Antalya iline özel olarak kiraladığımız eşya depolarından sizde çok basit bir şekilde yararlana bilirsiniz. Biz Borabey Depo olarak siz değerli müşterilerimize Antalya ilinde sigortalı eşya depoları sağlamaktayız. Sizede Antalya’da Kiralık Eşya Deposu lazımsa hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sigorta: Firmamız Borabey Depolama siz değerli müşterilerimizin kiraladıkları depoları hemen sigortalayıp eşyalarınızı güvence altına alıyoruz. Sigorta sayesinde eşyalarınızda oluşacak herhangi bir aksi durumda sigortamız zararınızı hemen karşılıyor. Bizi tercih etmenizdeki en önemli etkenlerden biriside budur sigortalı eşya depolama.

Paketleme: Sevgili müşterilerimiz eşyalarınızı depolamadan önce son teknoloji ürünlerimizle eşyalarınızı kırılmayacak ve hasar görmeyecek iekilde paketleyip en uygun yere istifliyoruz. Paketleme teknolojimiz sayesinde eşyalarınız Borabey Depolama güvencesinde...

İlaçlama: Sayın müşterilerimiz sizin için sağlanış olduğumuz Antalya Kiralık Eşya Depoları mızı düzenli olarak ilaçlayıp börtü böcek veya farelerin eşyalarınıza zarar vermesini önlüyoruz. Eşyalarınız sizin için her ne kadar değerli ise bizim içinde bir o kadar değerlidir. Bizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkürler...

Güvenlik Kamerası: Değerli müşterilerimiz depolarımız 7/24 Kameralı güvenlik sistemimiz ile izlenmektedir. Eşya depolarınızı sizde uzaktan bağlantı ile cep telefonunuz ile bağlanıp izleyebilirsiniz. Sizler için gelişen teknolojiden her zaman yararlanmaya devam edeceğiz bizi tercih ettiğiniz için pişman olmayacaksınız..